Menu

Vacancies

❮  Back to jobs overview

Manager Food Laboratoria

11/02/2020
- Haven van Antwerpen

Company information
Job content

Voor het labo van een departement, toonaangevend voor analyse van grondstoffen, halffabricaten en eindprodukten in de voedingssector, zijn wij op zoek naar een Lab Manager. 

Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks aansturen van een 30-tal ervaren laboranten binnen het voedingslaboratorium en zorgt ervoor dat alle voedingsstalen volgens de vereiste standaarden geanalyseerd worden.

Volgende aspecten behoren tot jouw verantwoordelijkheden:

  • Het aansturen, coachen en begeleiden van je teamleden is het belangrijkste onderdeel van je dagelijks takenpakket.
  • Je zorgt voor de coördinatie van de technische beoordeling en validatie van de analyseresultaten die naar de klant worden gerapporteerd.
  • Je houdt je technische kennis op peil en benut deze om de bestaande werkmethodes en labotechnieken kritisch te evalueren en indien mogelijk verder te optimaliseren. Bij voorkeur heb je kennis van methode-ontwikkeling en methodevalidatie in.
  • Je zorgt voor het op peil houden van de technische kennis van een 30-tal laboranten zodat iedereen op een hoogstaand niveau kan presteren en correcte analyses kan uitvoeren.
  • Je bent tevens het aanspreekpunt voor onze klanten bij technische vragen of problemen en geeft onze back-office de nodige ondersteuning bij het opmaken van offertes.
  • Je begeleidt en evalueert externe en interne audits in nauwe samenwerking met het  kwaliteitsteam.
Profile
  • Je bezit een Bachelor of Master diploma, bij voorkeur richting Chemie. Je beschikt over minstens 5 jaar relevante werkervaring en heb je een grote passie voor wetenschap en techniek.
  • Je beschikt over uitgesproken communicatieve vaardigheden, je hebt talent voor organiseren en  een echte hands-on mentaliteit. Je kan je ergens echt in vast bijten; voor elk probleem vind je een werkbare oplossing!
  • Je bent een loyale en gedreven groepsleider die medewerkers kan coachen, begeleiden en motiveren. Je zorgt voor optimale werkcondities zodat jullie samen als goed functionerend team de vooropgestelde doelstellingen kunnen behalen.
  • Kwaliteit, veiligheid, uitmuntende dienstverlening en optimale klantentevredenheid zijn voor jou geen loze begrippen, maar draag je juist hoog in het vaandel.
What do we offer?

Je komt terecht in een stabiel en internationaal bedrijf met goede reputatie. Je werkt in een professionele werkomgeving, waar je je technische competenties verder kunt ontwikkelen. Tot slot krijg je de nodige vrijheid en zelfstandigheid om initiatieven te lanceren zodat je werkgever nog beter wordt in haar dienstverlening. Uiteraard staat daar een aantrekkelijk loonpakket tegenover.

Contact

Voor meer informatie, contacteer Marieke Franken +32 16 30 95 09 of marieke@arcq.be.