Menu

Vacancies

❮  Back to jobs overview

Quality Specialist Operations

07/03/2019
- Puurs

Job content

Als Quality Specialist Operations zorg je ervoor dat alle producten voldoen aan interne en externe kwaliteitsstandaarden en geproduceerd worden volgens de huidige standaarden en wettelijke vereisten. Je werkt binnen de QA afdeling die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de operationele QA-taken gerelateerd aan een bepaalde productieafdeling of QC afdeling. Je rapporteert aan de  Quality Team Leader Operations.

Je komt in een cultuur terecht waarbij ownership een essentieel kenmerk is van elke collega: vandaag uitblinken maar ook al denken aan morgen en daar pro-actief op inspelen. Hoge kwaliteit is de rode draad in elke actie die je onderneemt.

Als Quality Specialist Operations ben je verantwoordelijk voor de behandeling van kwaliteitsafwijkingen en de dagelijkse support van een bepaalde productie of QC afdeling.

Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid:

- de evaluatie van kwaliteitsincidenten en root cause onderzoeken, correctieve en preventieve acties en evaluatie van de effectiviteit van de preventieve acties om weerkerende deviaties te voorkomen.

- het tijdig toepassen van de escalatieprocedure naar de Quality Team Leader Operations en het hoger management.

- nauwe samenwerking met de Productie of QC afdeling (o.a. aanwezigheid op dagelijks overleg) en met ondersteunende afdelingen (Product Support, Production Support,…) om de vereiste kwaliteit en normen te bereiken, evenals proactief te verbeteren binnen de Productie of QC omgeving.

- eerste aanspreekpunt voor kwaliteit in het algemeen binnen jouw area. Algemeen vertegenwoordiger van QA in het Operations Team.

- nauwe samenwerking met QP Product Specialists en Supply Chain Management om te verzekeren dat deviaties tijdig afgerond kunnen worden zodat batchen tijdig vrijgegeven kunnen worden naar de markt.

- support van audits (voorbereiding en toelichting deviaties)

Profile

Je beschikt over volgende kenmerken of capaciteiten:

-  universitaire wetenschappelijke opleiding, bij voorkeur Farmacie. Qualified Person-certificaat is een meerwaarde.

- werkervaring in een aseptische productie omgeving en/of ervaring met de behandeling van kwaliteitsincidenten van geneesmiddelen/vaccins is een meerwaarde.

- goede kennis en begrip van de cGMP’s.

-  goede faciliterende capaciteiten en je bent een echte team player.

-  pragmatische aanpak en je bent gedreven tot het vinden van oplossingen en boeken van resultaten.

- sterke “technical writing en documentation skills” (Nederlands en Engels).

- klantgericht en weet je stakeholders te beïnvloeden.

- communicatief ben je sterk en weet je collega's op verschillende niveaus te motiveren en te inspireren (onderhandelen, assertief, overtuigend, diplomatiek…).

- zeer goede kennis Nederlands en Engels (verbaal en schriftelijk).

- sterke organisatietalent in een omgeving met wisselende prioriteiten (goede “time management” en bepalen van prioriteiten).

Contact

Meer informatie? Bel Aline Vandermeeren op  +32 16 30 95 09 of mail aline@arcq.be