Menu

Vacancies

❮  Back to jobs overview

Business Development Manager Life Sciences & Pharma, Arcq - Nationaal

29/11/2018
- Herent

Intro

House of Talents is HOT! Trendy! Dynamisch! Innovatief! En misschien jouw toekomstige werkgever?

Indien je het nog niet hebt horen waaien… House of Talents groeit! Met recent twee overnames heeft onze overkoepelende organisatie 13 bedrijven onder zich, met elk hun eigen specialisatie. Expertise, innovatie & kwaliteit zijn dan ook een greep uit onze waarden die we hoog in het vaandel dragen!

Deze kwalitatieve uitstraling wordt nog eens extra in de verf gezet bij één van de 13 bedrijven: Arcq. Hun specialiteit? Het aanbieden van staffing solutions voor wetenschappelijke profielen in life sciences, pharma, voeding & chemie. Zowel young graduates, experts en freelancers kunnen op een enthousiast team van consultants rekenen om de ‘match made in heaven’ te verwezenlijken.

Om dit team te versterken kijkt Arcq uit naar een Business Development Manager voor hun vestiging te Herent.

Job content

Naast uiteraard je enthousiasme, gedrevenheid en resultaatgerichtheid, zijn we op zoek naar iemand die volgende verwachtingen kan inlossen:

  • Je hebt een grote drive om mee te werken aan de verdere uitbouw van Arcq.
  • Je focust op het genereren van new business en bouwt de bestaande klantenportefeuille verder uit. Je bent hands-on. Afspraken plan je in via warme en koude prospectie, je werkt offertes uit en haalt hiervoor je beste onderhandelingstechnieken naar boven.
  • Je richt je pijlen op het binnenhalen van staffing vragen in het domein van Quality, Safety, Regulatory affairs, Medical Affairs, Clinical research, Safety… Je weet je communicatiestijl aan te passen aan de verschillende contactpersonen en kan hun behoeften doorgronden.
  • Je sociale ingesteldheid zorgt ervoor dat je op congressen, lezingen en sponsorships telkens up-to-date blijft over het reilen en zeilen binnen de sector. Alleen zo kun je jouw adviesrol optimaal inzetten. Je oog voor marketing & branding plaatsen Arcq op de beste positie in de markt.
  • Je teamgeest doet je vlot samenwerken met het recruitment team om samen tot mooie resultaten te komen. Je rapporteert aan de Managing Director van Arcq.
Profile

Met minstens een Bachelor diploma op zak en reeds ervaring in een service gerichte sales omgeving, weet je ons te overtuigen van jouw kunnen.

Dit zowel door je prospectieskills, als je perfecte tongbrekers in het Nederlands. Pouvez-vous vous exprimez en Français, c'est encore mieux. Je weet daarnaast een evenwicht te vinden in het empathische & goal-getter karakter en streeft naar een lange-termijnrelatie met klanten en collega’s. Het begrip entrepreneurial is ten slotte niet meer weg te denken uit jouw woordenboek.

What do we offer?

Je komt terecht in de no-nonsense omgeving van een groeiende ambitieuze KMO waar teamspirit heerst. Het bedrijf biedt zijn medewerkers intensieve coaching en opleiding.

Je werkt voor een financieel gezond bedrijf, waar fun@work heerst en succes een attitude is!

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Typeren onze verwachtingen jouw persoonlijkheid? Geeft het takenpakket jouw een boost om er samen in te vliegen?

Aarzel niet en solliciteer! 

Contact
Annemijn Van Hoof
HR Business Partner
0497/28.24.06 - annemijn.vanhoof@houseoftalents.be